КАК СЕ ЦЕЛУВАТ ЖЕНИТЕ?

Спомене ли се думата „зодия”, повечето от нас повдигат рамене. В сравнение с жените ние сме направо неосведомени за това тайнство, наречено астрология, може би защото то ни се вижда загуба на време и енергия в откриване на не много ясни зависимости. И все пак, може би ще ти е интересно да прочетеш за зодиите и целувките, най-малкото, защото така ще можеш да впечатлиш с познанията си по въпроса някоя жена, която те интересува. Тъй като ние като цяло не се увличаме по тези неща, това определено ще й направи впечатление! Още с появата на идеята за зодиака, зодиите се свързват с какви ли не особености на характера. Когато обаче дочухме, че според някои умни глави зодията определя и начина, по който се целува един човек, бяхме доста изненадани. И решихме да проучим нещата.

Овен – дръзката

Ако на представителките на Овена нещо им е в повече, то това е енергията им и когато целуват, тази сила се усеща. Приближат ли устните на мъжа, дори не молят за разрешение. Просто целуват, макар и да рискуват да бъдат отблъснати. Но това ни най-малко не ги интересува, защото са много дръзки и настъпателни. Предразсъдъците не ги интересуват. Огненият им зодиакален знак прави овенките пламенни любовници с изгарящи целувки. Целта им е явна още от момента на първата целувка. Царици са да изберат най-удобното място и момент за интимен жест. От устните бързо слизат към шията и продължават със страстните си бързи целувки по цялото тяло на партньора. Въпреки това, макар и да обсипват с целувки любовниците си, тези жени са твърде непретенциозни към начина, по който ще им се отговори. Дават всичко от себе си, без да очакват прекалено. Ако си срамежлив, жената овен не е перфектният партньор за теб, поне що се отнася до целуването – целувките й направо могат да те подпалят. Но пък може би все пак си заслужава да пробваш как е с най-големите целувачки на зодиака.

Телец – егоцентричната

Телците мислят за себе си повече, отколкото трябва. Не спират да се грижат за собственото си удоволствие. Освен това творческото начало не е най-отличителният им белег. Жената Телец се нуждае от вдъхновение и яка доза предварителни познания. Но и тя, като останалите, има добрата си черта. Наслаждава се на всяка целувка така, като че ли е последната в живота й. Не спира, докато не постигне удоволствие. В това отношение жената Телец е истинска професионалистка, на която й харесва да изпипва нещата много, ама много добре. Търпеливи до безкрайност, представителките на този знак винаги се надяват, че целувките и сексуалните им връзки ще бъдат възможно най-задоволителни. Така че, ако не си падаш по бързите дела и ти харесва бавното "изработване" на нещата, там някъде те очаква твоята жена Телец.

Близнаци – нетърпеливата

Това, че за Близнаците понятията вярност и сериозност са отживелица, не бива да изненадва никого. Но въпреки това на представителката на този знак всичко може да й бъде простено, просто защото целува прекрасно. Най-лошото е, че и тя е наясно, че притежава тази природна дарба. Обожава да се целува и го прави много забавно. Понякога обаче собственото й нетърпение е пречка за постигне на желания успех. Прекалено се вманиачава в търсене на различни позиции и съчиняване на нови техники. Това не й позволява да се отпусне достатъчно и партньорът й го забелязва, защото тогава близначката не целува достатъчно нежно и любовно. Тишината я безпокои и като нищо по средата на целувката може да направи някакъв коментар. Тази изявена склонност към експериментиране може да превърне въпросната жена в същинско "смукало". Затова, ако държиш гаджето ти да е Близнаци, вече знаеш с какво ще се сблъскаш. Но успееш ли да се пребориш с нея, като й кажеш да бъде по-естествена и да не се напряга толкова, целувката може да бъде за милиони.

Рак – инфантилната

Стеснителни и нежни. Понякога дори вдетинени. Жената Рак не е най-подходящата партньорка, ако търсиш необузданата страст, но със сигурност може да се превърне в любимата ти играчка, която да прегръщаш всяка нощ. Жените Рак целуват дълбоко и продължително. Може да се случи и да те стреснат, да те накарат да си помислиш, че никога няма да те оставят на мира, че ще умрат, ако ги оставиш. Ако става дума за личен избор, Ракът несъмнено би си избрал за партньор друг Рак. Искат да бъдат с някого, който да ги целува така, както те самите го правят: бавно, отмерено и професионално. Много пъти двойките Рак са оставали в историята с безкрайните си целувки. Ако си от тези, които мечтаят за класически сцени от киното, намери си една жена Рак, за да постигнеш най-дългата целувка.

Лъв – творецът

Жената Лъв поражда у партньора си емоции и възбуда. Преди срещата си с нея мъжете обикновено се питат какво ли ще се случи. Представителките на тази зодия са заредени с творчески хрумвания и страст. Така че, за да им влезеш под кожата, трябва да си на тяхното ниво. Лъвицата, както показва името, те целува и поглъща едновременно. Жените Лъв са по-романтични, но това не им пречи да се целуват без умора. Понякога нямат насита. Искаш ли обаче да откриеш пълноценната целувка на жената Лъв, трябва двамата да сте стабилна двойка. Лъвицата трябва да обича, но и да се чувства обичана. Защото при краткотрайна връзка тези жени почти не мислят за другия човек и директно преследват целта си. В този случай целувката за тях е само нещо второстепенно.

Дева – спокойната

При Девата нещата трябва да стават бавно, малко по малко. Тя никога не бива да бъде насилвана, защото й е необходимо спокойно да приема нещата. Имай предвид, че ако много си мечтаеш да те целува Дева, ти ще трябва да отмерваш ритъма. За представителката на този зодиакален знак е характерен страхът да не я отхвърлят. След като нещата потръгнат гладко, целувките й могат да се разгорещят невероятно. Разбира се, за да се стигне до това, е необходимо между партньорите да е налице абсолютно взаимно доверие. Заради опасенията си Девата винаги вдига летвата много нависоко. Докато целувката не свърши и тя не се увери, че се е получило добре, Девата няма да се отпусне. Желаеш ли да покориш някоя Дева, най-важното е да не се отчайваш. Ако тя се почувства удобно, ще ти демонстрира, че е една от най-добрите любовници на зодиака. Такава си е тя – не си дава зор, но и не спира.

Везни – шефката

Любовниците на жени от зодия Везни винаги им поставят отлична оценка. Тъй като взима много присърце партньорите си, жената Везни ги целува така, както те желаят. Тя се характеризира с това, че иска да угоди на целия свят, което се отнася и за интимния й живот. Целува по поръчка. Пригажда се към всеки. В действителност тя разполага с каталог от целувки: филмови, мимолетни, точни, дълбоки, сладки, необуздани... Внимавай да не се самозабравиш в прегръдките й. Везната е такава ласкателка, че може да те целува само от желание да не се почувстваш пренебрегнат. Или пък да спре да те целува, ако това може да нарани другиго. В крайна сметка, ако искаш да остане с теб, не се изкушавай да й разкриеш коя от целувките в менюто й ти харесва най-много.

Скорпион – вампирът

Внимавай със силата на този знак. На моменти Скорпионката страда от засилено самолюбие и чувство за притежание. Целувките й са пламенни и страстни. Поведението й е амбициозно и доминиращо. Силата й е в разнообразието. Целувките й са от романтично спокойни до експлозивно еротични. Устата, шията, тила... за всяко място от тялото намира подходяща ласка. Но внимавай да не ти остави белези – на жената Скорпион й харесва да маркира територията си. Преди всичко обаче Скорпионът е зодиакален знак, който провокира силно сексуално желание. И знае това. Така че, ако си имаш Скорпионка, спомни си за това предупреждение и се подготви за сражение. Тя обожава битките.

Стрелец – бързата

Авантюристична, творческа и страстна. Какво още може да се желае? Жената Стрелец е отворена за всяко предложение, което й направиш. Дори да е неприлично. Любимите й целувки са кратките и спонтанните. Понеже съсредоточаването не е най-ценното й качество, дългите целувки я дезориентират. Устата не е любимото й място. Като изявени неконформисти, Стрелците винаги протестират срещу традициите. Тези жени не бива да се чувстват наблюдавани. Ако ги гледат, се чувстват неудобно. Затова, за да вкусиш истинските целувки на една жена Стрелец, най-добре ще е да бъде на усамотено място. В интимна обстановка ще се опознаете и ще изпитате пълното удоволствие.

Козирог – покорителката

Жената Козирог може да те накара да се влюбиш в нея. Обожава да покорява мъжете и в повечето случаи го прави. Но не чрез целувките си. Хладният й разум не й позволява да се превърне в култ за партньора си само на основание на целуването. Единствено при установена стабилна връзка тя се отпуска и целувките й остават на втори план. В случай че връзката ти с нея е само мимолетна, тя ще се постарае да ти демонстрира страстта си. Началното въздействие е увличащо, обаче краткотрайно. Ако това те задоволява и искаш твоята дама Козирог да се представя винаги както първия път, постарай се постоянно да я изненадваш с нещо ново, рутината й действа обезкуражаващо. От опит ще разбереш, че силните преживявания я възбуждат, а само тогава целувката й ти доставя огромно удоволствие.

Водолей – неверницата

Целува добре, влага творчество и страст... Тогава какво не е наред? Жената Водолей обича да прелита от цвят на цвят. И не се притеснява да си го признае. Счита, че й е от полза да опита от всичко по малко. Дори има смелостта да твърди, че го прави за доброто на любовниците си, за да осъзнаят ценността на целувката й. За Водолейката леките целувки по устните са чиста проба засвидетелстване на приятелство. Затова нерядко можем да я видим да целува някой представител на своя пол, без това да се тълкува като проява на хомосексуалност. Фактът, че не отдава почти никакво внимание на обикновените целувки, означава, че те не й действат нито възбуждащо, нито провокиращо. Необходим й е друг терен, други части на тялото, които да я заинтригуват повече. А дали са сметкаджийки? Да, способни са да си гледат часовника, дори докато целуват. Времето за тях е злато и затова не отдават на целувката подобаващата й важност. Така че, ако настояваш да я задържиш до себе си, трябва или и ти да си Водолей, или да си много смел човек.

Риби – разглезената

Неуверена. Не се разкрива напълно. Такава е представителката на Риби не само в ежедневието, но и когато целува. Ако искаш наистина да ти се отдаде, трябва ясно да й покажеш как да го постигне. Тя ще бъде тази, която ще се приспособи към твоя начин на целуване. По принцип не й се нрави да се натрапва, така че и в интимен план няма да го стори. След като веднъж вече се устреми, се разтапя от сладост и романтичност. Дълги и дълбоки целувки, понякога дори прекалено любвеобилни и разглезващи. Когато желае някого, иска да го целува и да бъде целувана непрекъснато. За вдъхновение й услужат класическите примери от сантиментално-романтичното кино, на чиито герои ревностно подражава. За Рибите целувката не е само израз на любов. Тя е и вид възнаграждение. Но само една не ги задоволява. Те искат да се наслаждават на сексуалното си преживяване прогресивно и отмерено. Което, естествено, в крайна сметка изморява. Затова, ако партньорката ти е зодия Риби, спазвай дистанция или няма да можеш да се отървеш от прегръдките й.