КОЯ ЗОДИЯ КОЛКО ХАРЧИ?

 

Овен:

Освен че е нетърпелив, Овенът е и бунтар. Той е роден лидер, който не обича да се подчинява и затова рано или късно става шеф, стартирайки собствен бизнес. Отлично знае, че за да поддържа луксозен начин на живот, трябва да работи много и го прави. Единственият му недостатък е, че често не сравнява цените в магазина, заради нетърпеливост, и харчи излишни пари.

Телец:

Представителите на тази зодия винаги избягват излишните разходи. Пестеливи, работливи и с много идеи, те бързо трупат състояние. Странното е, че дори да успеят да построят истинска бизнес империя, те не се отпускат и за миг, като продължават да работят и да пестят. Но важно тяхно качество е, че винаги помагат на човек в беда, заделяйки необходимата сума пари.

Близнаци:

Близнаците ту пестят, ту си харчат парите така, че все едно утре идва краят на света. Изобретателните представители на тази зодия с кеф биха подправили чекове и биха фалшифицирали банкноти, ако това не се преследваше от закона. Работливите Близнаци имат едно голямо предимство – те имат дар слово и биха били прекрасни търговски представители.

Рак:

Представителите на тази зодия са единствените хора, които най-много се страхуват от финансово разорение. Раците постоянно трупат и винаги смятат, че за да живеят по-добре, трябва да имат още пари по банковата си сметка. Те никога не харчат пари за ненужни неща и затова разполагат със средства. Раците са типичните скръндзи, които не обичат да дават заеми на приятели и познати.

Лъв:

Представителите на тази зодия са влюбени в луксозния начин на живот. Те искат най-доброто не само за себе си, но и за всичките си близки хора. Разточителни и щедри, те никога не разполагат със спестявания. Хубавото е, че повечето Лъвове намират начин да забогатеят и осигуряват на своята важна особа луксозни вещи.

Дева:

Девите са хора, които ценят спокойствието и хармонията и смятат, че за да ги постигнат, не е необходимо да дадат сума пари. Родените под този знак винаги сравняват цените в магазина и почти никога не си купуват по-скъп продукт, дори това да им гарантира качество. Когато се наложи, помагат на близки и приятели, но самите те почти никога не искат пари от другите.

Везни:

Везните обичат хармонията и много мразят да говорят за пари. Макар да обичат лукса, те се чувстват добре и тогава, когато могат да си платят сметките. Те никога не харчат парите си до последната стотинка, защото искат да имат някаква сигурност. Представителите на тази зодия от време на време се глезят със скъпи неща, но само ако имат достатъчно средства, за да си го позволят.

Скорпион:

Скорпионите са амбициозни, упорити и не обичат да харчат излишни пари. Търпеливо изчакват подходящия момент и винаги постигат целите си. Дори да имат финансови затруднения, а това се случва рядко, те намират начин се измъкнат от „напеченото“ положение, като понякога сами си налагат известни ограничения.

Стрелец:

Стрелците са любители на хазарта и често им се случва да губят пари. Естествено, има и такива, които забогатяват от тази своя страст, но техният брой е значително по-малък. Родените под този знак са доста лекомислени и затова често дават пари, като по-късно забравят да си ги поискат обратно.

Козирог:

Козирозите са предвидливи и затова много внимателно харчат парите си. Представителите на тази зодия често се женят по сметка, защото се чувстват добре тогава, когато имат някаква финансова сигурност. Те не пропускат да нагостят баби, дядовци и лели, които едва ли не са длъжни да им оставят цялото си наследство.

Водолей:

Водолеите не обичат както да дават, така и да искат пари от някого. Представителите на тази зодия не обичат показността и затова рядко подаряват скъпи неща на близките си. Мъжът Водолей например, никога няма да подари на избраницата си голям букет, купен от цветарския магазин, а по-скоро ще предпочете маргаритки, които е набрал от най-близката поляна.

Риби:

Родените под този знак не стават за бизнесмени. Дори да стартират собствен бизнес, почти е сигурно, че ще фалират не след дълго време. Те не умеят да пестят, затова и почти никога нямат заделени „бели пари за черни дни“. Рибите са добрички и винаги помагат на близки и приятели. Те не обичат да прахосват средствата си, но не могат да преценят хората, които често ги използват.