ЛЮБОВТА НА ЖЕНАТА

 

Овен

Жената Овен е уверена и обича сексуалните изживявания и романтиката. Трябва да кажем, че жените овен обичат новостите и се наслаждават на живота, когато са влюбени. Първите срещи са дълги и се отдават изцяло на момента. Жената овен е енергична и често достига собствените си лимити. Страхотни първи срещи с нея стават на активни места, където има физическа активност. Обичат темпераментни и страстни мъже. Жената овен не търпи несигурността и не харесва мъжете, които просто искат да "боднат" нещо. Нейната природа е да провокира. Ако тепърва се впускате в запознанство с жена овен, имайте предвид, че тя обича да бъде предизвикателна. Това е нейната природа и ако не можете да понесете това, по- добре не се захващайте. Не е добра идея да споделяте на жената овен за вашите проблеми или да показвате по някакъв начин вашата несигурност. Някои жени обичат да са като "майки" на мъжете си, но овните не са от тях. Жената овен обича спорта и нищо чудно да ги срещнете често заобиколени от мъже. Лесно се ядосва, но бързо им минава. Тя е щедра натура към тези, които обича. Когато е отегчена не се притеснява да го показва.

Телец

Жената Телец е под влиянието на Венера и това си личи. Тя обича да е близо до градината си като сладострастник, който обича да пази малките моменти. Затова е важно да направите впечатление на чувствителен човек, който обича да усеща аромата на цветята отново и отново. Тя обича цветята особено ако са още в саксия и могат да бъдат добавени в градината и. Обича природата, имайте това предвид, когато и правите подарък. Добър знак е, ако ви покани на вечеря у тях. Не за каквото повечето мъже си мислят. По този начин жените телец показват, че ви допускат до себе си. Ако пък трябва да излезете на ресторант, изберете такъв с по- жива атмосфера, уютен и с внимателно подбрана храна. Ако и вие обичате и можете да готвите, е добра идея да я поканите у вас и да приготвите сами храната. Жената телец може да изглежда лесна, но знайте, че тя търси определена субстанция в любовта и живота. Иска да е сигурна, че прави мъдър избор, преди да го е направила. Обича да живее комфортно. Телецът е най- бавният и спокоен знак от зодиака. Жената телец ще използва времето ви заедно, за да ви опознае максимално добре. Както всички жени телците обичат парите. За тях те са възможност да се наслаждават на живота. Пътеката на живота на жената телец включва добро материално състояние. Животът е хубав с жена телец и обикновено винаги има нещо, което мирише хубаво в кухнята, което си е голям стимул за всеки мъж.

Близнаци

На първа среща с жена Близнаци не може да се получи неловко мълчание. Това може да ви прозвучи успокоително и да разбие лесно ледовете между вас. Жената близнаци е много умна и често забавна, компанията и е приятна и незатормозяваща. Страхотно е да обикаляш с нея галерии, филмови фестивали, модни шоута и други. Жената близнаци обича новата и необичайното. Тя знае, как да избягва неприятните за нея теми за разговор и се отегчава, ако сте изостанали от последните новини. Обича езиците, така че спокойно може да използвате думи, които сами сте измислили или са необичайни за ежедневието. Жената близнаци винаги е готова да погледне живота от друг ъгъл. Ще се зарадва на правена от вас картина или малък подарък. Обича да колекционира неща, да се разхожда безцелно и да флиртува. Не се опитвайте да отнемете на жената близнаци свободата, защото няма да успеете. Тя ще се опита да ви изненадва всеки път като се видите. Не обича да бъде разкривана предварително и не държи на едно и също мнение две седмици поред. Изненадвайте я често, така ще я накарате да се чуди, какво ли сте и приготвили за следващата среща.

Рак

Жената Рак може да ви се стори много срамежлива от начало. Страхотни първи среща стават, ако насочите вниманието и в нещо друго като филм, концерт или друга дейност. През това време тя ще се чуди, дали изпитвате нещо към нея. Емоционалната сигурност е много важна за жената рак. Имайте предвид, че тя обича нещата в любовта да стават бавно, винаги иска да е сигурна преди да се впусне в сериозна връзка. Жената рак много обича дома си и е добър знак, ако ви покани на вечеря у тях. Ако се чувства в безопасност, ще започне да разкрива все повече за себе си. Има малко странно чувство за хумор, но ще оцени историите за личния ви живот. Тя има невероятна, фотографска памет. Добре би било от ваша страна да избягвате истории, които са по- груби и в тях липсва съчувствие. Това няма да бъде забравено лесно. Жената рак знае как да засяга и при условия, че бъде засегната или наранена може да се превърне в камък. Може и да се усмихва, но специфичната светлина я няма в очите и. В такъв случай жената рак има нужда от малко време да остане насаме със себе си, за да изясни чувствата си.

Лъв

Жената Лъв винаги трябва да е център на внимание и всички очи да са вперени в нея. Тя е мила и винаги поема инициативата, ако някой се нуждае от помощ. Жената лъв има страхотни умения във всичко аспекти. Тя е забавна, но и много чувствителна. Има силна воля и желание да постигне много. Най- голямата слабост на жената лъв е, че винаги иска да е център на внимание. Обичат да има фенове и най- добрият начин да ги задоволите е възхвалявате тяхната красота и да ги ласкаете по всякакъв начин. Жената лъв има екстравагантна душа,обича подаръците и да бъде обгръщана с внимание. Искат да имат луксозен живот и всичко около тях да е лъскаво. Когато са оставени без внимание жените лъв не се чувстват добре, въпреки че понякога имат нужда да останат сами. Жената лъв е креативна и щедра. Тя е независима и обича да лети на високо. Не е особено ревнива като дава необходимото на мъжа пространство, много е културна и с добри обноски и маниери. Освен това жената лъв е добра домакиня.

Дева

Ако се интересувате от жена Дева ще ви помогне да знаете, че фина птичка може да бъде тя. Нейните природни форми много лесно могат да ви омаят, но не трябва да прибързвате. Тя подбира по много критерии и това и помага да държи стандартите си високи. Най- важните качества за нея са вътрешна сила, доброта и честност. Тя не понася мързеливи и апатични типове, които нямат морален компас. Понякога може да ви се стори, че жената дева се държи студено. Това е така, защото това и помага да запази чисти тялото и духа си. Нейното тяло е като антена, която привлича сигнали. Тези сигнали и показват дали да продължи напред или да се отдръпне. Жената дева може да бъде много странна, що се отнася до храната. Научете навиците и, за да знаете, къде може да я заведете на среща. Ще натрупате допълнителни точки, ако сте направили правилен избор. Жената дева винаги е фокусирана и винаги забелязва малките неща. Не обича трогателните изненади, затова не подарявайте подаръци на публично място. Окуражавайте я. Тя е умна и обича да следва рационална линия на мислене. Ще я впечатлите, ако говорите интелигентно и с добра граматика. Тя няма да се съгласи с вас само за да угоди на егото ви, а ще задава въпроси докато не проучи всички възможности. Покажете и, че можете да се съревновавате с нея на духовно ниво, така ще спечелите респекта и уважението и. Жената дева има инстинкт за цялост и е със собствен подход към любовта и срещите. Тя търси истинската любов и живот изпълнен с всекидневна магия.

Везни

Няма пряк път към сърцето на жена Везни. Тя е подвластна на Венера, което значи, че любовта и романтиката са на преден план за нея. Критериите са високи и не всеки мъж може да ги изпълни. Тя ще отчете малките романтични жестове само на мъж, който я привлича по някакъв начин. Когато ще излизате с жена везни обърнете специално внимание на мястото и дейностите. Не забравяйте, че жената везни обича красотата. Елегантен френски ресторант е предпочитано място. Ако сте намислили нещо на открито, не забравяйте да носите със себе си одеяло, на което тя да седне. Тя се отвращава от вулгарността и насилието. Покажете джентълменско поведение и това ще ви отведе далеч. Жената везни очаква именно такова поведения от мъжа. Никога не можете да подарите прекалено много цветя, особено в началото на връзката. Това показва респект и чест, което я кара да се разтопи. Жената везни има стил и грация и ще държи вие също да изглеждате добре. Шапката за бейзбол и суетшърт няма да и направят никакво впечатление. Тя би се впечатлила от мъж с вътрешна самоувереност, който изглежда добре. Жената везни има красив и бистър ум. При среща разговорът ще върви гладко, като ще успеете да засегнете всякакви теми. Везната обича да разглежда проблеми от всякакви ъгли, затова не се срамувайте да изразявате мнение. Най- добре е да мислите за жените везни като на дългосрочна, романтична перспектива. Ще успее да ви прецени след много, много срещи. Може да усетите, че добротата и е дадена по природа, а не е насочена именно към вас. Добрите неща са за тези, които могат да чакат. Ще спечелите жената везни като оцените интелекта и.

Скорпион

В началото жената скорпион е трудна за опознаване, но тя обича да се среща с хора, които я интригуват. Може да привлечете вниманието и, ако сте мистериозен и силен. Ако сте несигурен, няма да успеете да я задържите дълго. Тя иска да разкрие, що за човек сте всъщност. Жената скорпион е решителна, амбициозна, сексуално уверена и умее да се контролира. Не разкривайте, каквито и да е било тайни, защото тя ще сметне, че ще сте коректни с нея, колкото сте били и в предишните си връзки. Тя предпочита дискретен мъж до себе си, който да не предава доверието и. На първа среща трябва да държите разговора неутрален, но и да е на интересни теми. Разкажете и за постиженията си, гледайте я в очите, за да запазите интереса и. Жената скорпион обича да изразходва сексуалната си енергия. Не прибързвайте, но и не чакайте прекалено много. Оставете желанието и само да нарастне. Стимулирайте го с докосване или чувствени погледи. Големият проблем при жената скорпион е респектът. Тя е на принципа всичко или нищо. Трудно се доверява, защото не иска да бъде наранена. Тя може да бъде сериозна и не обича да бъде притеснявана, ако се занимава с нещо, което я обременява прекалено. Жената скорпион уважава хората, които имат респект към вътрешната и свобода.

Стрелец

На жената стрелец често и липсва тактичност и искрените и изказвания могат да ви накарат да избягате още след първата среща. Недейте. След такива думи тя веднага ще замаже положението с нещо чаровно и мило, което няма как да не сгрее душата ви. Веднъж омаян от жена стрелец, вие ще поискате да сте с нея завинаги. Тя е мила, добра, открита и много комуникативна. Нейната прямота идва от това, че тя няма илюзии за света и е здраво стъпила на земята. Жената стрелец казва винаги, каквото мисли и каквото вижда. Понякога ще ви се прииска да не беше толкова честна с вас. Тя е много оптимистично настроена, но не е ирационална. Обикновено женската част от стрелците е много спокойна и съсредоточена, но ако станете груб с нея или я обидите, ще стане като хвърлящ огън дракон. Жената стрелец е много независима и обича свободата си. Привързани са към семейството си, но не чак толкова много. Ако искате да направи нещо за вас, просто я помолете. Никога не и заповядвайте. Тя е вашата по- добра част, никога не забравяйте това. Въпреки това тя не харесва меките мъже. Трябва да сте истински мъж, който има его и няма намерение да бъде потискан от жена. Ако погледнете отвътре жената стрелец е ентусиазирана за живота и се доверява лесно. В интерес на истината екстремните и вярвания и разбирания оставят сърцето и незащитено. Често то бива разбивано, но тя знае, как се продължава напред. Ще бъдете изкушен да се грижите за нея. Жената стрелец е много сантиментална и емоционална, въпреки че в повечето време се стреми да не го показва. Що се отнася до чувствата и, тя става много срамежлива.

Козирог

Много е трудно да се определи точно нравът и характерът на жената козирог. Тя може да бъде секси както на плажа по бански, така и в лаборатория, правейки експериментални изследвания. Те обича сигурността, респектът и авторитетът. Жената козирог е като козата, която се опитва да стигне до върха на хълма. Без значение от каква позиция започва похода си, дори и с бавно темпо, тя ще успее да постигне целта си. Ще го направи с такъв финес, че дори няма да забележите. Тя има своите амбиции, но те не са преди семейството. За жената козирог семейните ценности са най- важни. Тя се наслаждава на ролята си на домакиня и майка. Обича да е в крак с модата и има елегантен стил. Показвайте и, че я цените и я карайте да се чувства сигурна. Това ще и помогне да се разкрие пред вас напълно. Жената козирог не е мечтателка. Обича да тези мечти, които могат да се превърнат в реалност. Тя се качва на лодка само ако знае, че водата е спокойна. Жената козирог много държи на етикета. Никога няма да я видите в неугледен вид. Понякога може да е прекалено самоуверена. Не я критикувайте освен ако не е конструктивна критика. Тя винаги ще е честна с вас и очаква същото в замяна.

Водолей

Нелогичност, непостоянство и често объркване описват най- добре характера на жената Водолей. Същите неща важат и за любовния и живот. Тя е много лоялна, но в същото време не е много емоционална. Когато се обвърже жената водолей оставя вярна, но не се опитвайте да я заслепявате. Оставете я да се наслаждава на свободата си и в замяна, тя ще се върне при вас щом свърши с изследванията си. Нейните мечти са много по- различни от на обикновените жени. Жената водолей е като пеперуда, която минава през много цветчета, но не принадлежи на никого. Тя обича своята свобода и ако не можете да я приемете, тя ще ви обича още повече. Състоянието на духа и силата са по- важни за нея от парите и банковата сметка. Ако искате да се влюби във вас, бъдете искрени и честни не само с нея, но и със самите себе си. Не трябва да спазвате правилата на жената водолей. Формирайте собствен етичен кодекс според който да живеете. Страстта не е най- голямото и качество, но затова пък тя ще ви обича безусловно. Много е чувствена, но в повечето случай обича платонична любов. Социалните контакти са и любимото нещо и не пропуска парти или събиране. Не трябва да ревнувате прекалено много. Преди обвързване жените водолей разучават до най- малки подробности характера на другия човек. Като майки водолеите са много грижовни и внимателни. В началото може да са малко нервни, но веднъж привикнали с майчинските си задължения, те ще се справят страхотно. Понякога на жената водолей и е трудно да изрази любовта си във формата на целувки и прегръдки. Затова я научете, как да го прави, така че да ви харесва. Тя винаги е внимателен слушател на децата си и обича да дава съвети. Не се заблуждавайте. Трудно ще накарате жената водолей да се омъжи за вас. Първо трябва да я научите на романтика, тъй като не изразява често чувствата си. Може да се държите за ръце, но не очаквайте да ви съзерцава с часове просто за удоволствие.

Риби

Жената Риби е много женствена и чаровна от пръв поглед. Тя е момичето, по което всеки мъж би си паднал. Много е ранима, много различна от модерната и либерална жена днес. Тя иска мъжът до нея да я пази от големия, лош свят. Жената риби се крие зад мъжа си, но и ги подкрепя във всеки един момент. Никога няма да се опитва да е доминираща във връзката, но обича малките жестове като подаване на ръка или отваряне на вратата. Жената риби иска от мъжа си да я обича, защитава и да се грижи добре за нея. Тя разчита на него напълно, като показва пълна увереност в силите и възможностите му. Това служи за напомпване на мъжкото его. Рибите от женски пол са добри слушатели, с които можете да споделите всичко- вашите надежди, мечти и желания. Ако търсите мила, нежна и внимателна жена зодия риби е точната за вас. Топлината на отношението на жената от този зодиакален знак кара мъжа да се успокои. Понякога жената риби може да се почувства безполезна. В такъв случай трябва да я уверите, че я оценявате за мъдростта и съчувствието и. Знайте, че каквото и да и кажете, трябва да е истина или да успеете да я убедите, че нещата са така. Трябва да премахнете съмненията и относно самата нея или може да стане прекалено отбранителна. Жената риби е много срамежлива, емоционална и уязвима. Понякога може да я е страх да покаже истинското си аз, защото не иска да бъде наранена. Много е романтична и тайно бленува за човек, който ще я обича, почит, ще я прегръща и ще я накара да се чувства обичана. Трябва да покажете на жената риби границата между контрола и глезенето. Като майка, тя би жертвала своите мечти в името на децата си. Може да не е много добра във финансите, но пък може да пести. Тя се замечтава от време на време, но винаги ще е до вас без дори да сте го поискали. Това е човек, за когото ще искате да се грижите до живот.