ЛЪВ: АЗ ЩЕ

Не става ясно какво точно ще прави , но моите предположения са , че ще ме заведе на кино , ще ми направи някакъв подарък и после ще ме води у тях да ми покажел нещо много интересно и забавно .... и аз не знам кво ! - Абе имам известни подозрения....

Планета: Слънце

Управлява 5 дом: Огнен , Неподвижен , Мъжки

Общи приказки - На теб кой ти позволи да плямпаш ? . . .

Лъва е много чаровен и тежкарски знак . Той е създаден да буди респект и уважение.Ако случайно не получи дневната си доза комплименти може да стане много нервен и опасен . Доста е смел и не би се поколебал да ти натрие носа с думи или да ти го обърне с хастара нагоре в директен двубой . Обича да е лидер и да ръководи останалите маймуни . Горд до безобразие дори и в тежки за него моменти . Много щедър и безкрайно романтичен , но абсолютно непрактичен . Обича любовните истории , децата , скъпите вещи , веселбите и купоните на които той винаги е център на внимание . Като казвам винаги - значи винаги - в смисъл или е много интересен и забавен или ще се окаже в основата на грандиозен скандал . Смее се много силно и без задръжки - чак сълзи му текат от смях. Много е доволен , когато му поднасяш подарък придружен с необходимите комплименти и поведение . Тогава му ставаш любимец и за теб би извършил чудеса . Романтична натура ... Пада си по изкуствата и ценните предмети , разкоша и великолепието . За да го зарадваш никога не му подарявай предмети от които има някаква полза в бита от рода на тенджери и тигани - вместо това може да му поднесеш каквото и да било друго - стига да е красиво - като него.

Добри чертища - О ваше превъзходителство, о извор на такива ...

На първо място бих изтъкнал великодушието на негово величество... Свръх благороден . Силна воля и стремеж към по добър живот . Непримиримост по отношение на неправдата - дори и в крехка възраст . Адски любвеобилен и верен . Страхотен приятел . Не остава никога безучастен и се стреми да помага с квото може и както намери за добре . Доставя му удоволствие да се грижи за някой и да го покровителства . Да му прави подаръци и да го води на весели и забавни места . Интересува се от проблемите ти и предлага начин за разрешаването им - често с неговото дейно участие и подкрепа във вид на мангизи . Лъва си има изградено мнение за всичко и никога не демонстрира колебание . Става за шеф и ръководител . Има някакво излъчване , което липсва при другите знаци . Сякаш е обгърнат в блаженствен ореол и дори да не е привлекателен ( което е рядкост ) излъчва много як чар . В повечето случаи се грижи добре за външния си вид и не се оставя на произвола на съдбата . Има страшно големи фарове ( очи ) и хубави бели зъби , който не пропуска да покаже на околните и при най малкия повод за смях . Склонен е да похарчи всичките си спестявания само и само да си прекара добре , но никога сам . Винаги около него има приятели , които не веднъж са изпитали удоволствието от контакта с този себеотдаен и ненаситен в удоволствията индивид ........ !!

Лошички чертички - с Ваше позволение и страхопочитание.

Лъва е човек , който може да бъде манипулиран благодарение на качеството му да приема секви комплименти и на склонността му към величие и блясък . Ако му направиш евала и му кажеш колко е умен , красив , благороден .......- дай пет лева ...чаровен ... дай тва , дай онова , великодушен , смел и.т.н. и.т.н. то сякаш изпада в унес и като зомбиран изпълнява всичките ти прищевки . Дори може и да го убедиш в неща , които той самия не вярва или има различно мнение по въпроса . Най егоцентричния индивид в целия зодиак . Надут пуяк . Отворенгяс . Грандоман . Тиранин и жесток диктатор . Агресивен и несъобразителен . Примитивен изрод . Дори в желанието си да е по различен от другите е склонен да промени външния си вид до неузнаваемост - най малкото с екстравагантна прическа и неконвенционално облекло и поведение . Деспот . Ако не е на кеф нещо , а в същото време ти си в добро настроение - много внимавай , защото това няма да продължи повече от 2 - 3 минути . Веднага ще те въвлече в ( проблеми големи ще имаш ) . - Ама ти добре ли си ?. - Как може Лъва да е ядосан а ти да не си потънал в скръб и дълбока депресия . Друго интересно нещо е внезапната промяна в поведението му . Значи без видима причина , преди броени минути е бил ведър и добронамерен и изведнъж се сеща за нещо и му потъват гемиите . - Веднага ще ти развали настроението . Импулсивен и нетърпелив . Много е ревнив , защото не може да преживее да харесаш някой друг - как е възможно да съществува по достоен от него - как ?

Моля Ви простете ми за нахалството и безобразните слова. Аз май поизбухнах малко , но обещавам че няма да се повтори - в близките пет минути.

Партньорство - Удоволствието е ваше - Май ?

Най добре се разбира с другите два огнени знака Овен и Стрелец

Най вече със Стрелец . Имат някакви особени отношения . Просто си пасват идеално . И двамата изповядват сходни идеали и си падат по лудориите и веселбата . Докато повечето знаци приемат Лъва за лидер то Стрелеца не се оставя да лежи на някой в крачоците и след поредица схватки се стига до взаимно уважение още повече , че Лъва се възхищава от смелостта , прямотата и ненадминатото му чувство за хумор . Физическото привличане е отделен въпрос , но когато се съберат двама от тези то настава истински купон . И двамата са творчески натури и си падат по секъв род изкуства . С Овена е малко по различно , но след известен период на двубой за надмощие - всичко си идва на мястото , но никога не остава напълно спокойно . При тези двамата е по горещо от където и да било другаде . Имат сходни черти в идеалите и темперамента им е много огнен . Интересен е факта , че Лъвовете изпитват силно физическо привличане към един много опасен знак - Скорпиона . Лично аз си го обяснявам с това , че и двата знака са специалисти в излъчването на по особени флуиди , заредени с онова нещо от което ни става интересно между краката . Някак си и двата знака усещат , че са добри любовници . Агресивни , силни и обаятелни . Все пак най добрата комбинация е два Лъва .. Тези много добре знаят как да си изживеят живота и заедно се борят да постигнат един висок жизнен стандарт , който да им гарантира купища неспирни забавления и възможност да демонстрират ненадминатата си щедрост.

С другите не е много добре , донякъде става с въздушните Близнаци , Везни и Водолей .

С останалите е кофти защото не могат да реагират добре на характера му и се случват случки с неизвестен край.

Секс , Любов и Свалки - Да си дойдем на думата

МЪЖ - и половина

Лъва е страхотен , любвеобилен , романтичен и добър любовник и партньор . Попада в категорията - родени за любов . Едни от най красивите мъже в целия зодиак . Обича дългия , придружен с необходимите предигри , огнен , блаженствен и страстен секс . Раздава се в леглото и обича да го прави и на светло - за да се вижда колко е готин , къв змей е само . Как дамата се кефи , а причината за нейното безгранично удоволствие е единствено и само - Той . От любимата изисква пълна програма и повечко духова музика , докато той я гали по главицата и и говори колко е добра и страхотна и прекрасна ... и .... и ..Много му харесва подготовката за секса. Една тежкарска романтична вечеря в изискано заведение , свещи , цветя , скъпи вина и ястия , подарък за дамата - марков парфюм и после в луксозно обзаведеното му жилище на огромното легло .......Абе въобще - знае как да създаде наистина добри условия. Не си пада много по дружеските изпълнения и оргиите макар , че когато жена му не участва е направо неудържим . Ненавижда обратните мъже , но възприема лесбийките като нещо нормално и тайно се надява жена му един ден да признае , че и тя си пада по готини девойки след , което да си поръчат една такава и да я разковат от секс . Обратния вариант е недопустим . Рядко се случва тези мъже да нямат здраво и хармонично тяло . Когато минат по плажа всичко живо ги бройка , а те се правят на дръж ми шапката , но иначе много добре знаят какви мисли предизвикват у дамите и не само - гейчетата също точат лиги . Те дори не очакват и друго отношение - различно от възхищение . И май има защо.....?...

ЖЕНА - Гранд Дама

Лъвиците са перфектните създания - особено когато става въпрос за секс и любов . Галантни , дружелюбни , весели , гальовни , любвеобилни , слънчеви и лъчезарни . Ако я удари съчмата , както често се случва , направо може да те изкриви . За да я впечатлиш трябва да си изключителен и с неизброими качества . Истински лидер и сериозен мъж . Аз например съм склонен да уважавам , който и да било непознат само ако разбера , че е женен за Лъвица повече от 10 години . Искам да кажа , че щом ТЯ го е избрала - по добра реклама за тоя нема . Истинската гранд дама в зодиака . В леглото е щедра до безкрайност . Ако я подготвиш добре и убедиш колко е готина и ненадмината любовница - може да разчиташ и на секс в забранената за шемети и пуритани зона . Обича да ти доставя удоволствие и дори е готова на някои саможертви . Ако искаш обаче да свършиш по време на френска любов - не си познал . За нея това е отвратително . Приема го като неуважение или по скоро като унижение . Никога не започвай секса без необходимата продължителна предигра . Трябва да се гмурнеш под завивката и да я обсипваш много дълго с милувки и целувки между бедрата и нежното и дупенце . Още по важно обаче е след като свършиш за последно ( желателно е поне 3 - 4пъти ) да продължиш с милувките и прегръдките . Много мъже пренебрегват тази част от сеанса и обръщат гръб ... тулупите с тулупи и захъркват. Не така . !!! Тук това не върви , а по принцип и с другите жени не трябва да се пренебрегва тази част . Лъвиците освен всичко друго имат и славата на нимфоманки . Не трябва да жалиш целувки и милувки никога и винаги по цялото и тяло - дори и там . Доставя им удоволствие разнообразието в леглото . Те са много добри във всяка област на любовното изкуство , а свирките им са божествени . Влагат толкова много жар и страст , че направо ти пийват мозъка . Трябва да умееш както да си нежен , така и в следващия момент да можеш да избухнеш с всички сили и да я изкълчиш от силни чувствени прегръдки и яко чукане . Обичат по време на секс да им бърбориш разни щуротии , като единственото условие е да плямпаш , а какво точно , въобще не е от особено значение , но аз горещо препоръчвам това да са фрази възхваляващи нейните недостижими качества и уверения , че я обичаш повече от всичко друго на света . Резултата може да е зашеметяващ така , че бъди нащрек.

Няма по ухажвани и харесвани жени от тях заради отворения им характер . Те от своя страна могат да имат почти всеки мъж , защото са малцина тези , които могат да устоят на чара и страхотното им излъчване . Много често разни заблудени мъжленца си мислят , че Лъвицата флиртува с тях и е направо лудо влюбена след което си вдигат акциите , но истината е много далеч. По често от всички други , тези жени се държат много приветливо , открито , смеят се , бързо създават приятелски отношения и демонстрират своите физически прелести . Много е важно да им правиш комплименти и да ги уважаваш . Обичат цветята и златните бижута , но май най обичат ...... - сети ли се ...?? - Шоколад бе Уили

Съвети и Молби:

Лъва не приема съвети , освен ако не му се подмажеш и не го помолиш да те изслуша.

Покорен Ваш слуга ... Ви моля за милост и снизхождение - простете за безобразното нахалство но ...

Опитайте се да подтиснете егоцентризма , манията за величие , егоизма , прекалената самоувереност и не на последно място ревността . Не е гот да ги демонстрирате непрекъснато . Опитайте да дадете малко повече свобода на партньора си - и той си има приятели и разностранни интереси . - Благодаря Ви за подаръците , много щедро - ама моля Ви се - нямаше нужда - и колко са скъпи само като си помисля , а казахте че сте зле с мангизите ....- Използвайте убийствения си чар за да разрешавате проблеми , а не само за създаване на безброй приятели и фенове , които рано или късно Ви се качват на главата и Ви предават мамка им и подлеци ....

И накрая - не забравяй , че съществуват 144 вида Лъвчовци според това къде в индивидуалния хороскоп им се намират Луната и Асцендента. Като прибавим и другите планети барабар с аспектите помежду им и за капак в кой дом се намират - се получава, освен манджа с грозде - и един напълно завършен и уникален характер, който е възможно въобще да не отговаря на описанието за Лъв.

Ех - Защо звездите са ви създали така очарователни ?