СКОРПИОН: АЗ ЖЕЛАЯ

да правим секс и да се накъркаме до козирките , също така отново да отмъстя на онзи тъпак , но този път яко

Планета: Плутон и Марс

Управлява 8 дом: Неподвижен , Воден , Женски

Общи приказки - Само по тихо приказвай

Скорпиона е много силен , издръжлив , агресивен и тайнствен знак . Притежава изключително фин усет и поразяваща интуиция особено за лоши неща . Винаги в живота му е бъкано от тайни и заплетени случаи . Адски категоричен . Притежава остър ум и хаплив език . Обожава опасностите и не го е страх от предизвикателствата на съдбата и смъртта . Опасностите го привличат като магнит . Сам търси поле за изява , където да се изправи и премери сили с опасни хора или стихии . Често се занимава с професии като , пожарникар , лекар , полицай , военен и други подобни само и само за да задоволи огромния си потенциал от сила за борба със злото и смъртната опасност . Превъзходен е и като престъпник . Умее да скрива следите си . Ако се наложи ще се бие до смърт . В живота на тези хора най често им се случват такива преживелици , които повечето не биха издържали без трайни психически увреждания . Смъртта и болестите ги дебнат и са около тях от самото им раждане . Вероятността да стане свидетел на престрелка , пожар , тежка катастрофа или близък човек ще издъхне в ръцете му са най вероятни именно при него.

Добри черти - Започвай да пееш ! - по силно !

Има страшно сериозни добри черти , които не са кой знае какво като количество , но пък за сметка на това са адски важни и будещи заслужен респект и стойност като качество . Умее да пази тайни и ако му се довериш , дори инквизицията ще се окаже безсилна да се справи . Истинско щастие е да имаш приятел Скорпион . Под приятел не разбирай познат или - виждаме се от дъжд на вятър . Веднъж спечелвайки доверието му , което е доста трудна и непосилна задача за много хора може да разчиташ на него за всичко . Не си мисли , че някой Скорпион ти е приятел ако си го послъгвал или си лицемерничил . Тия работи не остават скрити за него . Това , че не е реагирал на лъжите и тъпите ти дребни хитринки не означава че си го преметнал . Да се опиташ да излъжеш или измамиш Скорпион си е чиста лудост и наивитет . Интересното е че той не ти пречи да го правиш , но когато прекалиш - бъди сигурен че си направил най големите грешки в живота си . Първата е , че се лишаваш от приятелството му , което е неоценимо и втората и фатална е , че от тук натам ще ти се стъжни жалкия животец . Много ме дразни отношението на мнозинството хора към този знак . Често сме свидетели на отрицателна реакция само при споменаването на думата Скорпион . А сега си помисли малко - Скорпионите , които познаваш какво са преживели , как са се справили в дадена ситуация , какво са съградили започвайки от нула , колко пъти си разчитал именно и единствено на тях , как те е защитил и отмъстил за теб , как незабавно ти се е притекъл на помощ загърбвайки собствените си интереси , как е проявил мъжество , смелост , дързост и невероятна сила за да ти спаси гъза и.т.н. - Затопли ли ? - Сети ли се . Помисли още малко . ... Я сега се постави на негово място и без да се самозалъгваш си представи как би реагирал ти . Така си и знаех . Чудиш се как е още жив и здрав , защо не е полудял , как е могъл да запази самообладание и хладнокръвие , как се е жертвал за благото на друг . Между другото - Ти срещал ли си Скорпион , който да е лигльо ? - Не си напрягай мозъка - ще отговоря вместо теб - Нема такова животно!

Лоши черти - Чшшш - Много внимавай !

Намират се . Ревниви . Предизвикателни . Търсят повод за спор и ако даде господ много як въргал . Скорпионите са известни със своята категоричност и сила и когато я смесят със изключителната си агресивност и жестокост се получава истински ад . Няма по добри от тях , когато дойде време за мъст . Тук са ненадминати . Лошото е , че не се задоволяват с едно отмъщенийце , а те помнят и периодично ти се случват разни нещица , а ти дори си забравил за повода и за това кой евентуално може да ти мисли злото ,десетина години след като си се променил и вече си добър човек и не правиш такива лоши неща . Скорпиона не го е страх да ти покаже , че именно той се е сетил за теб , но предпочита да ти гледа сеира и дори може да дойде и да се прави на дръж ми шапката изтърсвайки нещо от рода на - Леле мале , какви времена дойдоха - да ти подпалят автомобила посред бял ден - хулигани с хулигани - само да ги пипна ще им скъсам ушичките на тези лайненца . Не се събирай на купон или друго подобно увеселение със Скорпион ако някога си му направил лошо впечатление или си бил толкова неблагоразумен , че си го наранил с думи или дела . След втората чаша ще усетиш задаващата се буря от тъмни сили и емоции . Видиш ли погледа му да е станал по особен и да се задържа върху твоя - най добрия изход е моментално да си намериш сериозен повод и дим да те няма . Ако си толко голям пън и велик смелчага и мъж , че да не усетиш какво следва и имаш нещастието да поостанеш - може да разчиташ на истински кошмар . Ще започне с дребно напомняне на някоя твоя издънка , повишаване на тон и градус на напрежението и след малко ( - А , ! ама ти - ? ! Още ли си там ? ) - и след малко - ето линейката пристигна - все пак имаш някакъв минимален шанс да оцелееш.

Партньорство - Какво си разбрал ? - Кво знаеш ?

Най се има с другите два водни знака Рак и Риби и отчасти с огнения върл Овен

Скорпионите се разбират много добре с водните , а понякога и със земните знаци . С огнените и въздушните не се получава , защото му е трудно да им следи действията и да ги контролира . С водните Рак и Риби се чувства най комфортно , защото и той като тях изповядва подобни идеали и е дарен с особени качества и адски точна интуиция . Обича да се отдава на здравите и сериозни взаимоотношения . Честни , искрени и категорични . При Скорпиона не съществува златна среда в която да се настаниш удобно и безпроблемно . Или си с него или си бий камшика . Именно тук намира много общо с не по малко агресивния и див , горд и управляван от планетата Марс , Овен . Много е чувствителен и силен - ето защо е добре да си честен с него и да внимаваш какви ги плямпаш и какви каши забъркваш . Той те следи много внимателно и ако заслужаваш нещо , независимо добро или лошо - бъди сигурен , че ще си го получиш . За Скорпиона е много важно да дърпа юздите в дадени взаимоотношения и разни лигавщини като несериозност и липса на дълбок поглед върху нещата са неприемливи . В бизнеса имат много добри шансове - защото са пробивни , силни и ако се наложи безскрупулни . Конкуренцията може да бъде изтрита от лицето на земята . С Рака са способни да изградят може би най яката връзка в целия зодиак . В никакъв случай по стабилна от земната Телец - Телец , но много по истинска и сложна за изпълнение с потресаващо количество любов и силни чувства . Тези двамата са царе на тема тайни и загадки , окултно и загадъчното , вярност , себеотдаване и убийства по особено жесток начин . Рибите са също толкова грижовни , колкото Скорпионите и двамата могат да се отдават на любимите си занимания и да се разбират без думи . Обичат да се усамотяват и да се затварят в някакъв измислен трансцендентален собствен свят така чужд за останалите идиоти , които не притежават и капчица от тяхната сензитивност и чувствителност . Два Скорпиона е много находчива и здрава връзка . Тя е зона забранена за достъп на външни лица и любопитни твари . Държат много един на друг и се подкрепят за всичко . Под всичко разбирай наистина , всичко . Ако ги предизвикаш - това ще е твоят край , може и когато му дойде времето , но все пак истински и безвъзвратен край.

С останалите не е добре , защото не могат да понесат изобилието от ревност и наложения тотален контрол и детективски умения на Скорпиона .

Секс , Любов и Свалки - Нека да започваме ... СЕГА !МЪЖ ище

Скорпиона е може би ?! - Чекай малко. - Не може би а направо най най и още веднъж най- добрия любовник в целия зодиак , че и в другите галактики ако щеш . Дори непривлекателни , с белези от някоя героична проява или с някакъв недъг - тези са номер едно и нямат никаква конкуренция. Излъчват такава яка доза сексапил и мъжественност , че дори когато си помпат гумата на колата или човъркат по електрическата инсталация , предизвикват силни любовни чувства и неадекватни реакции у жените. В тия има толкова много любов и страст , че може би са в състояние да раздадат на Близнаците , Девата , Козирога и Водолея - ( моля не се бутайте ще има за всички ) - и пак ще им остане огромно количество за любимата и семейството . В леглото са най желаната партия . Че кой друг може да те изпълни с всички онези работи за които си мечтае милата женичка . При Скорпиона има от всичко по много . Изкуството на любовта му е в кръвта и самия той не полага никакви усилия и позьорства за да впечатли една дама . Достатъчно е да се срещнат само и работата е наполовина свършена . Той не обича вятърничавите , лишени от чувства , елементарни и лесни жени . Кефи го всяка проява на труднодостъпност , агресия и сила у една дама . За него е истинско удоволствие и предизвикателство да забоде някоя горда , галантна , достолепна и красива . Интересното е , че поради това си качество - често се унася да сваля вече омъжени дами . Но понеже е по трудно то и наградата е по ценна . Той не е толкова верен и затворен , колкото Рака и Рибите , но представи си колко му е трудно непрекъснато да отблъсква женските атаки , често придружени с искрени обяснения в любов и нахални до нива извън благоприличието за една дама . Те са най често ухажвания знак и около тях непрекъснато се говори за секс и еротика . Не им е лесно . В леглото е такъв какъвто трябва да бъде един мъж - всички допълнителни приказки са излишни.

ЖЕНА - ( Резачка )

Поклон пред тези. Страхотни са. Много издръжливи, очарователни до безобразие и прекрасни. Нежни , мили , добри , раними , всеотдайни и в същото време агресивни и силни до степен многократно надминаваща , мъжкото усещане за жена . Имат най различни и разнообразни тела , но общото между тях е , че са неустоими или направо побъркващи с огромното излъчване на сексапил и еротичен заряд . Дори когато мие чиниите или простира дрехите на балкона . За да заслужиш тази чест - да се докоснеш до това еротично създание и да знаеш че те обича - значи поклон и пред теб човече . Как я спечели ? Трудно ли каза ? Ех, - знам знам . Не беше лесно , но пък явно е имало защо . Бил си се побъркал по нея ли ? Тук Лъвицата би изръмжала , че и тя е много напред с материала , но според мен лидерската позиция се полага на дамата , чедо на Марс и Плутон , истинската любовница - жената Скорпион . В леглото и попадаш във вълшебен свят , понесен на крилете на удоволствието , което само тя може да изтръгне от себе си и да те дари с него . Тук всички ограничения отпадат и само твоите желания са важни . Естествено за да се окажеш в това положение ти си бил поставян на безброй изпитания и обстойни проверки , така че знам - няма да се опиташ да злоупотребиш с нея . Тя също си взима своето , но по най добрия възможен начин . Някак си уцелва едни моменти - известни само на нея при които се получава онзи така жадуван от всички влюбени баланс да изпитате взаимно удоволствие във всеки миг - Е приятно прекарване от мен!

- От тук насетне, каквото и да напиша за Нея ще бъде недостатъчно. Представи си за каква жена мечтаеш в леглото - е това е тя.

Съвети и Молби

Скорпионите не обичат някой да им дава съвети, защото са патили много и знаят повече от теб :

Много се извинявам - ще позволиш ли само няколко молби и евентуално съветчета. Благодаря - ще бъда кратък разбира се. Първо да те питам - Ти ли ми надраска колата с пирон преди два месеца ? - Мислех , че си забравил и си ми простил - и все пак - кво пък толкоз , лошо нещо стана ? - аз само казах за теб че си невъзпитан и много къркаш . Защо ме следиш ? Къде ми затри онази видеокасета с Калигула - искам си я . - Глей са - писна ми от твоите забележки и закани . Престани да спориш с мен - знаеш че съм прав и пак продължаваш . А така ли - заради самия спор значи - знам че и един кютек ще ти се отрази добре - Заповядай утре в шест без десет на поляната зад блока , но се надявам да си оставиш ножа и огнестрелното оръжие - ще бъда там.

- Тоя дали ми повярва? Съмнявам се

И накрая - не забравяй, че съществуват 144 вида Скорпиони според това къде в индивидуалния хороскоп им се намират Луната и Асцендента. Като прибавим и другите планети барабар с аспектите помежду им и за капак в кой дом се намират - се получава, освен манджа с грозде - и един напълно завършен и уникален характер, който е възможно въобще да не отговаря на описанието за Скорпион.

Ех - Защо звездите са ви създали толкова яки ?